beroepscode en privacy verklaring

algemene voorwaarden

disclaimercoaching


Marjolein Jupijn


methoden en werkwijze


tarief


contact en routeloopbaanvragen


stress


burnout


zelfinzicht


ret


oplossingsgericht


ter inspiratie…


coaching loopbaanbegeleiding

stressmanagement persoonlijke ontwikkeling burnoutpreventie oplossingsgericht praktisch nononsense individueel kort professioneel humor scherp alkmaar particulier zakelijk

aangesloten bij de Nederlandse orde voor Beroepscoaches


info@marjoleinjupijn.nl

06 - 224 134 24methoden en werkwijze


Een objectief ‘luisterend oor’ en het professioneel ‘voorhouden van een spiegel’ is iets waaraan veel mensen behoefte hebben en wat ik in ieder geval kan bieden. Maar er is meer.


Of het nu gaat om loopbaanvragen, persoonlijke ontwikkeling, managementadvies of stressmanagement: de begeleiding die ik bied is kortdurend en oplossingsgericht.


Mijn begeleiding ondersteunt je bij het helder krijgen van de realistische keuzemogelijkheden die je hebt. Je bent daarbij uiteraard zelf verantwoordelijk voor het maken van die keuzes en het aanvaarden van de consequenties daarvan voor je werk en je privé-leven.


Voor loopbaanvragen en persoonlijke ontwikkelingsvragen maak ik gebruik van de MBTI-gedragsvoorkeurtest en loopbaantests.


Een consult duurt gemiddeld een uur. Het aantal consulten en de frequentie wordt in overleg met jou bepaald. Je kunt elk moment besluiten het begeleidingstraject te onderbreken of te beëindigen.

Bij verhindering verzoek ik je tijdig te annuleren; zie daarvoor ook de pagina tarief of de algemene voorwaarden.


Mensen met stress- of burnout gerelateerde gezondheidsklachten adviseer ik hun huisarts te consulteren.


Mensen met (sociale) angststoornis, fobie, paniekaanvallen, ernstige depressie, middelenverslaving of psychiatrische ziekte verwijs ik door naar gespecialiseerde zorg.