beroepscode en privacy verklaring

algemene voorwaarden

disclaimercoaching


Marjolein Jupijn


methoden en werkwijze


tarief


contact en routeloopbaanvragen


stress


burnout


zelfinzicht


ret


oplossingsgericht


ter inspiratie…


coaching loopbaanbegeleiding

stressmanagement persoonlijke ontwikkeling burnoutpreventie oplossingsgericht praktisch nononsense individueel kort professioneel humor scherp alkmaar particulier zakelijk

aangesloten bij de Nederlandse orde voor Beroepscoaches


info@marjoleinjupijn.nl

06 - 224 134 24Marjolein Jupijn


Van 1994 tot 2009 heb ik in het bedrijfsleven gewerkt als personeelsadviseur en manager human resources. Bij grote en middelgrote bedrijven in de zakelijke dienstverlening en farmaceutische industrie.


Binnen mijn functies lag het accent op persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, verzuimmanagement en begeleiding van ontslag- en outplacement trajecten.


In 2009 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Daarin heb ik 7 jaar als registercounsellor (psychosociale begeleiding) gewerkt. En inmiddels is mijn specialisatie werkgerelateerde coaching (loopbaanvragen, stressmanagement, burnoutpreventie).


Mijn clienten zijn particulieren én bedrijven in Noord Holland. Mijn persoonlijke eigenschappen; intuitief, humor, scherpzinnig, praktisch, zakelijk en creatief.


Het vak van coach/consultant oefen ik op professionele wijze uit. Ik ben hbo opgeleid (personeel & arbeid) en gecertificeerd op master niveau (stressmanagement & reïntegratie). Ik volg bijscholingscursussen en ik neem deel aan vakmatige intervisie.


Ik ben aangesloten bij de Nobco, Nederlandse orde voor beroepscoaches.