beroepscode en privacy verklaring

algemene voorwaarden

disclaimercoaching


Marjolein Jupijn


methoden en werkwijze


tarief


contact en routeloopbaanvragen


stress


burnout


zelfinzicht


ret


oplossingsgericht


ter inspiratie…


coaching loopbaanbegeleiding

stressmanagement persoonlijke ontwikkeling burnoutpreventie oplossingsgericht praktisch nononsense individueel kort professioneel humor scherp alkmaar particulier zakelijk

aangesloten bij de Nederlandse orde voor Beroepscoaches


info@marjoleinjupijn.nl

06 - 224 134 24Marjolein Jupijn


Je bent goed terecht bij mij als je een praktische, oplossingsgerichte, no nonsense coach zoekt die, op prikkelende wijze en met humor, je helpt je problemen in nieuw perspectief te zetten.  


Ik ben hbo opgeleid (personeel & arbeid) en gecertificeerd op master niveau (stressmanagement & reïntegratie). Van 1994 tot 2009 heb ik in het bedrijfsleven gewerkt als personeelsadviseur en manager human resources. Bij grote en middelgrote bedrijven in de zakelijke dienstverlening en farmaceutische industrie.

Binnen mijn functies lag het accent op persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, verzuimmanagement en begeleiding van ontslag- en outplacement trajecten.


In 2009 ben ik gestart met mijn eigen gesprekspraktijk. Mijn specialisatie is coaching bij loopbaanvragen, stressmanagement en preventie van burnout.


Clienten zijn particulieren én bedrijven in Noord Holland. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse orde voor beroepscoaches, Nobco.